Sledujte nás:

fazolky na kyselo

Zpět
  • Autor: carbolinka
  • Doba přípravy (min.): 40
  • Porce: 4.00

zelené fazolky se zakysanou smetanou a mlékem

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, bílý pepř

Energetická hodnota celkem: 3792 kJ

Bílkoviny (g): 33, Tuky (g): 39, Sacharidy (g): 100, SAFA (g): 24, Cukry (g): 57, Vláknina (g): 32, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 948 kJ

Bílkoviny (g): 8.3, Tuky (g): 9.8, Sacharidy (g): 25, SAFA (g): 6, Cukry (g): 14.3, Vláknina (g): 8, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

na olivovém oleji zpěníme cibulku. Poté přidáme fazolky, bílý pepř, sůl a vaříme asi 20min. Když jsou fazolky měkké, přidáme zakysanou smetanu. Pokud je omáčka moc řídká, do mléka dáme hl. mouku, rozmícháme a přidáme do omáčky a mícháme do zhoustnutí.

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

07. 10. 2010 21:15
nejlepší je omáčku nezahustit a podávat s mačkanýma bramborama

Naši partneři